TTE Consultants zoekt adviseurs ondergrond en leefomgeving

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren adviseurs om onze organisatie te versterken. Creatieve geesten met de durf en de energie om hun ideeën in de praktijk te brengen en met het doorzettingsvermogen om complexe uitdagingen tot een succes te maken.

Als ervaren adviseur creëer je kansen en ontsluit je nieuwe markten. Je schuwt het edele handwerk niet: je schrijft heldere teksten en bent niet bang voor spreadsheets. Je geeft richting aan de toekomst. Je projecten bepalen de kwaliteit van de leefomgeving en je inspireert klanten en collega’s. En natuurlijk zorg je voor een solide rendement.

Affiniteit met de bodem en ondergrond is een vereiste, een technische, beleidsmatige, organisatorische en/of juridische specialisme een pré. Je bent geëngageerd, snapt het perspectief van de burger. Je hebt een netwerk dat je kunt inzetten om de kansen die je voor TTE ziet rond gebiedsontwikkeling, energietransitie, klimaatadaptatie en circulaire economie te verzilveren.

 

 

We zijn voortdurend op zoek naar kennis en nieuwe inzichten. Minstens zo belangrijk is dat we ons vak ontzettend leuk vinden en mensen er graag wegwijs in willen maken. In overleg met jou bepalen we de inhoud van een afstudeeronderzoek. Belangrijk is dat jouw kennis aansluit bij onze vraag en dat het onderzoek past binnen onze projecten op dat moment. Neem daarom tijdig contact met ons op als je geïnteresseerd bent in een stage of afstudeeropdracht bij TTE.

Back to Top