TTE Consultants zoekt adviseurs ondergrond en leefomgeving

TTE Consultants werkt aan de kwaliteit van de leefomgeving. We coördineren onderzoek en veldwerk, stellen plannen en visies op en begeleiden processen. Vertrouw jij ook op het gezond verstand, heb je affiniteit met de leefomgeving en de ondergrond en ben je eigenzinnig, innovatief en/of secuur? Wil je ervaring opdoen, je blikveld verbreden of je jarenlange ervaring inbrengen? Dan willen wij met je in gesprek!

Profiel TTE

TTE is in 1999 opgericht omdat we onze klanten en onszelf wilden inspireren. Vanuit het motto ”verbinden van techniek en proces, verbinden van onder- en bovengrond” werken we samen met overheden, marktpartijen en kennisinstituten aan de kwaliteit van de leefomgeving. Ons werkpakket groeit snel en strekt zich uit van gebiedsontwikkeling en bodemsanering tot ruimtelijke opgaven in relatie tot energietransitie, klimaatadaptatie en circulaire economie.

Onze marktpositie leidt tot unieke samenwerkingsvormen. TTE was in 2012 initiatiefnemer van het Expertisecentrum PFAS een samenwerkingsverband met Arcadis en Witteveen+Bos. Anno 2019 is het expertisecentrum uitgegroeid tot een van de sleutelspelers in het PFAS dossier.

We zoeken altijd studenten, startende én ervaren adviseurs om ons team te versterken. Creatieve geesten met de durf en de energie om hun ideeën in de praktijk te brengen en met het doorzettingsvermogen om complexe uitdagingen tot een succes te maken. Professionals die zich kunnen verplaatsen in mensen en de inhoud niet schuwen. We dagen je uit om je bij ons te ontwikkelen!

Beginnende adviseurs

Als ‘junior’ leer je van de ervaren collega’s waar je mee samenwerkt aan de vaak complexe en innovatieve projecten en inspireer je je ervaren collega’s met vernieuwende inzichten. Omdat je binnen veel verschillende en afwisselende projecten mee gaat draaien, van het opstellen van onderzoeksstrategieën en het ondersteunen bij veldwerkzaamheden tot het analyseren en visualiseren van data m.b.v. GIS, ontdek je waar jóúw uitdagingen liggen.

Je hebt kennis van (of ervaring met) milieukunde, planologie, land- en watermanagement, fysische geografie en/of GIS op HBO of WO niveau. Je bent nieuwsgierig, onderzoekend en klantgericht. We geven alle ruimte en ondersteuning om je eigen ideeën en initiatieven te ontwikkelen. Zo ontstaan als vanzelf projecten en externe netwerken waarin jij de hoofdrol speelt.

Ervaren adviseurs

Als ervaren adviseur creëer je kansen en ontsluit je nieuwe markten. Je schuwt het edele handwerk niet: je schrijft heldere teksten en bent niet bang voor spreadsheets. Je geeft richting aan de toekomst. Je projecten bepalen de kwaliteit van de leefomgeving en je inspireert klanten en collega’s. En natuurlijk zorg je voor een solide rendement.

Affiniteit met de bodem en ondergrond is een vereiste, een technische, beleidsmatige, organisatorische en/of juridische specialisme een pré. Je bent geëngageerd, snapt het perspectief van de burger. Je hebt een netwerk dat je kunt inzetten om de kansen die je voor TTE ziet rond gebiedsontwikkeling, energietransitie, klimaatadaptatie en circulaire economie te verzilveren.

Stages of afstuderen

We zijn voortdurend op zoek naar kennis en nieuwe inzichten. Minstens zo belangrijk is dat we ons vak ontzettend leuk vinden en mensen er graag wegwijs in willen maken. In overleg met jou bepalen we de inhoud van een afstudeeronderzoek. Belangrijk is dat jouw kennis aansluit bij onze vraag en dat het onderzoek past binnen onze projecten op dat moment. Neem daarom tijdig contact met ons op als je geïnteresseerd bent in een stage of afstudeeropdracht bij ons.

 

TTE biedt

  • Ruimte om te investeren in jezelf, in nieuwe producten, concepten en netwerken.
  • Een marktconform salaris met o.a. een goede pensioenregeling en winstdeling.
  • Flexibele werktijden.
  • Een informele werkomgeving in een historisch pand in het oude centrum van Deventer op loopafstand van het NS-Station.
  • Werken aan landelijk aansprekende projecten.

 

Geïnteresseerd?

Bel of mail met Aiko Hensums (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0570-665870) voor meer informatie of stuur direct je CV + motivatie en de kans is groot dat we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek!

 

 

Back to Top