TTE Consultants zoekt adviseurs ondergrond en leefomgeving

 

TTE is in 1999 opgericht omdat wij onze klanten en onszelf wilden inspireren met het  motto ”verbinden van techniek en proces, verbinden van onder- en bovengrond”.

Ons werkpakket groeit snel en strekt zich uit van gebiedsontwikkeling en bodemsanering tot ruimtelijke opgaven in relatie tot energietransitie, klimaatadaptatie en circulaire economie. Daarmee staan wij midden in de actualiteit.

Wij coördineren onderzoek naar het gebruik van de ondergrond voor energie, klimaat, inrichting en verontreinigingssituatie. Wij organiseren veldwerk, stellen plannen en visies op en begeleiden processen. Wij verbinden theorie met praktijk, beleid met uitvoering.

Wij volgen de actualiteit op de voet en vervullen een voortrekkersrol als het gaat om nieuwe ontwikkelingen en kennisdeling. Onze rol en marktpositie leidt tot unieke samenwerkingsvormen met adviesbureaus, kennisinstituten, projectontwikkelaars, overheden en aannemers.

Zo was TTE in 2012 initiatiefnemer van het Expertisecentrum PFAS; een samenwerkingsverband met Arcadis en Witteveen+Bos. Anno 2019 is het expertisecentrum uitgegroeid tot een van de sleutelspelers in het PFAS dossier.

Meer weten? Kijk dan ook op de volgende websites;

Of natuurlijk op onze LinkedIn bedrijfspagina.

TTE biedt

Bij TTE maak je deel uit van een kleine organisatie met veel energie en flinke ambities. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Dat stelt hoge eisen aan de medewerkers, maar daar krijgen ze veel voor terug: interessant werk met grote maatschappelijke relevantie, korte lijnen, flexibel en veel ruimte voor professionaliteit en ontwikkeling.

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Je werkt in een informele werkomgeving in een historisch pand in het oude centrum van Deventer op loopafstand van het NS-Station.

Interesse en durf jij je hoofd boven het maaiveld te steken? Dan willen wij met je in gesprek.

Bel of mail met Aiko Hensums (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-21573432) voor meer informatie of stuur direct je CV + motivatie en de kans is groot dat we je uitnodigen voor een kennismaking!

Back to Top